Aktuálně: V kraji hrozí dle ČHMÚ nebezpečí vzniku požárů. Kraj byl povinen nařídit zvýšená bezpečnostní opatření. „Pálení čarodějnic“ lze za určitých podmínek uskutečnit. Více informací naleznete zde.

Agregátor obsahu

Zpět Rumunská parlamentní delegace včera zahájila svůj program návštěvy České republiky na Krajském úřadě Středočeského kraje

Tématem setkání byla decentralizace a autonomie místních samospráv, regionální rozvoj a vztahy kraje s vládou a vládními orgány. Členové delegace se zajímali především o specifika českého stavebního zákona a územního plánování a schůzka tak přinesla zajímavou výměnu poznatků z praxe a z osobních zkušeností. 


Setkání s rumunskou delegací v čele s Mariem-Constantinem Budăiem, poslancem a bývalým ministrem sociálních věcí, a velvyslankyní Rumunské republiky v ČR J.E. Marií Antoanetou Bartou (Ambasada României în Republica Cehă), se zúčastnil Jiří Snížek, radní pro regionální rozvoj a územní plánování a odborníci z Odboru územního plánování a stavebního řádu a Odboru legislativně právního.


 

Naše projekty

Agregátor obsahu

 

Bezpečný středočeský kraj  

 

Pohodlné čtení čtvrtletníku Středočech  

logo projektu fandimat  

 

Agregátor obsahu

Videa z kraje

Krajský geoportál nabídne informace o silnicích
Práce na mostu v Sázavě pokračuje dle plánu
U Neratovic pokračuje oprava silnice
Cestující v kraji mohou využívat deseti měsíční kupóny
Kulturní léto Středočeského kraje je v plném proudu
Britský velvyslanec navštívil Hrabalovo Kersko
344.díl, Středočeské noviny, 30.10.2023

Úřední hodiny pro veřejnost

Po, St:
8:00-17:00
Út, Čt:
8:00-15:00
Pá:
8:00-13:00