Agregátor obsahu

Zpět Kladenští čtenáři nebudou muset čekat s vracením knih na otevírací dobu. Středočeská vědecká knihovna pořídí návratový automat

Středočeská vědecká knihovna v Kladně, příspěvková organizace kraje, bude nově disponovat samoobslužným návratovým automatem. Radní schválili vyhlášení veřejné zakázky na dodávku ve zjednodušeném podlimitním řízení.

Vítěz výběrového řízení dodá a nainstaluje automatickou třídicí linku, která umožňuje samoobslužné navrácení dokumentů. „ Zařízení bude umístěno venku před knihovnou, a bude fungovat v režimu 24/7. Návratový automat by měl také disponovat funkcí náhledu do čtenářského konta uživatele, prodloužit si vypůjčené knihy či zkontrolovat finanční stav účtu,“ doplňuje Václav Švenda, radní pro oblast kultury, cestovního ruchu a památkové péče. Celkové náklady budou odhadem činit 2,7 milionu korun bez DPH.

Středočeská vědecká knihovna Kladno poskytuje veřejné knihovnické a informační služby jako krajská knihovna Středočeského kraje. Půjčuje tradiční i elektronické dokumenty a poskytuje informace z nejrůznějších informačních zdrojů. Celkově je fondu knihovny uloženo přes 800 tisíc knih, kartografických dokumentů, zvukových nosičů a více než 100 tisíc svazků časopisů, novin a sborníků.


 

Naše projekty

Agregátor obsahu

Bezpečný středočeský kraj  

 

Pohodlné čtení čtvrtletníku Středočech  

logo projektu fandimat  

 

Konference  

Agregátor obsahu

Videa z kraje

Krajský geoportál nabídne informace o silnicích
Práce na mostu v Sázavě pokračuje dle plánu
U Neratovic pokračuje oprava silnice
Cestující v kraji mohou využívat deseti měsíční kupóny
Kulturní léto Středočeského kraje je v plném proudu
Britský velvyslanec navštívil Hrabalovo Kersko
344.díl, Středočeské noviny, 30.10.2023

Úřední hodiny pro veřejnost

Po, St:
8:00-17:00
Út, Čt:
8:00-15:00
Pá:
8:00-13:00