Agregátor obsahu

Zpět Stavby v okolí Mladé Boleslavi bude řídit externí koordinátor

Krajští radní na svém dnešním zasedání schválili výběr koordinátora, který sladí potřeby řady investorů, kteří se budou podílet na dopravních stavbách v těsné blízkosti silničního propojení mimoúrovňových křižovatek u Kosmonos a Bezděčína. Stane se jím společnost 4roads.

„V oblasti vyroste naše nová propojka, půjde o chybějící úsek silnice II/610. Správa železnic zde připravuje novou železnici, ŘSD pak dálniční mimoúrovňová křížení. Další projekty má v plánu automobilka Škoda Auto i město Mladá Boleslav. Abychom dokázali potřeby všech investorů sladit, najme si Krajská správa a údržba silnici koordinátora,“ vysvětluje Karel Bendl, radní pro oblast silniční dopravy.

Zástupce firmy se tak bude účastnit všech jednání a bude doporučovat další postupy s ohledem na průběh jednotlivých staveb. Pokud bude potřeby, bude zpracovávat technické podklady pro dílčí jednání, pro smlouvy o spolupráci a projednání se zainteresovanými stranami.

Krajskou správu a údržbu silnic by měly práce vyjít na 605 tisíc korun s DPH. Termín vybudování propojky ještě není znám. 

Naše projekty

Agregátor obsahu

Bezpečný středočeský kraj  

 

Pohodlné čtení čtvrtletníku Středočech  

logo projektu fandimat  

 

Konference  

Agregátor obsahu

Videa z kraje

Krajský geoportál nabídne informace o silnicích
Práce na mostu v Sázavě pokračuje dle plánu
U Neratovic pokračuje oprava silnice
Cestující v kraji mohou využívat deseti měsíční kupóny
Kulturní léto Středočeského kraje je v plném proudu
Britský velvyslanec navštívil Hrabalovo Kersko
344.díl, Středočeské noviny, 30.10.2023

Úřední hodiny pro veřejnost

Po, St:
8:00-17:00
Út, Čt:
8:00-15:00
Pá:
8:00-13:00