Agregátor obsahu

Zpět Včera proběhlo vyhlášení výsledků soutěže Škola udržitelného rozvoje. Potvrdila, že středočeské školy mají o enviromentální výchovu zájem

V rámci 16. ročníku Setkání koordinátorů environmentální výchovy byly vyhlášeny výsledky soutěže Školy udržitelného rozvoje. Cílem soutěže je motivovat školy a školská zařízení v aktivitách podporující ekologii a udržitelný rozvoj.

Slavnostní předání ocenění a certifikátů proběhlo dnes v prostorách Krajského úřadu Středočeského kraje. Soutěž Škola udržitelného rozvoje vyhodnocuje proenviromentální aktivity základních a středních škol a dalších školních zařízení. „ Těší mě zájem o soutěž Škola udržitelného rozvoje, do letošního 11. ročníku se přihlásilo celkem 44 škol. Jde nám nejen o podporu enviromentální výchovy na školách, kde takové aktivity již fungují, ale především i o motivaci těch, které mají zájem začít, ale nemají zatím žádné zkušenosti,“ doplnila radní pro životní prostředí Středočeského kraje Jana Skopalíková.

Ocenění získaly všechny přihlášené školy, z toho polovina stupeň nejvyšší za dlouhodobé zkušenosti a komplexní realizaci enviromentální výchovy a udržitelného rozvoje.


 

Naše projekty

Agregátor obsahu

 

Bezpečný středočeský kraj  

 

Pohodlné čtení čtvrtletníku Středočech  

logo projektu fandimat  

 

Agregátor obsahu

Videa z kraje

Krajský geoportál nabídne informace o silnicích
Práce na mostu v Sázavě pokračuje dle plánu
U Neratovic pokračuje oprava silnice
Cestující v kraji mohou využívat deseti měsíční kupóny
Kulturní léto Středočeského kraje je v plném proudu
Britský velvyslanec navštívil Hrabalovo Kersko
344.díl, Středočeské noviny, 30.10.2023

Úřední hodiny pro veřejnost

Po, St:
8:00-17:00
Út, Čt:
8:00-15:00
Pá:
8:00-13:00