Agregátor obsahu

Zpět Máte zájem pomoci s odklízením případných škod po velké vodě? Zde se můžete předběžně registrovat

Středočeský kraj při organizaci dobrovolníků nově spolupracuje s Adrou.  V současné chvíli monitorujeme situaci a čekáme, kde budeme působit. Předpokládáme, že pomoc dobrovolníků bude potřeba, a že dobrovolníky budeme dále koordinovat. Pokud máte zájem se s námi na pomoci podílet, vyplňte nám prosím tento krátký formulář, na základě kterého na vás budeme mít e-mailový kontakt a jakmile bude dobrovolnická pomoc ve vámi preferované oblasti potřeba, pošleme vám nabídku k registraci na konkrétní lokalitu.

Registrovat se lze také ZDE.

Zájemci, kteří se dosud hlásili prostřednictvím formuláře krajského úřadu, budou v nejbližší době kontaktováni s dalším postupem. 


Registrováním do databáze beru na vě domí, že ADRA, o. p. s., zpracovává moji e-mailovou adresu a mé celé jméno ve smyslu platných právních předpisů na ochranu osobních údajů. E-mailová adresa a celé jméno budou použity pouze za účelem realizace dobrovolnické pomoci při povodních. Zpracování probíhá v souladu s platnými právními předpisy a interními předpisy ADRA, o.p.s. Více informací o zpracování osobních údajů společností ADRA, o.p.s., naleznete na: https://adra.cz/o-nas/ochrana-osobnich-udaju-gdpr.